Πρόληψη & περίθαλψη με ολοκληρωμένα προγράμματα υγείας

Η ασφάλεια υγείας εγγυάται την πρόληψη, την περίθαλψη και την αποκατάσταση σε περιπτώσεις ασθένειας ή ατυχήματος.

ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ( ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ) ΜΙΛΑΜΕ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ.

Στην πρωτοβάθμια νοσηλεία είναι τα εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, όπως επισκέψεις σε γιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις. Είναι παροχές που μπορεί κανείς να τις βρει και από τον δημόσιο φορέα του αλλά με πιο γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση.

Τα προγράμματα αυτού του είδους έχουν πλούσιες παροχές όπως checκ up, oοφθαλμολογικούς ελέγχους, οδοντιατρικούς ελέγχους  , λογοθεραπείες , ολιστική ιατρική, επείγοντα περιστατικά κ.α.

Το κόστος αυτών των προγραμμάτων μπορεί να ξεκινάει από 50 ευρώ το χρόνο για το κάθε άτομο και δίνονται εκπτώσεις όταν μιλάμε για οικογένεια.

Στην δευτεροβάθμια νοσηλεία αναφερόμαστε στην εισαγωγή και διαμονή μας σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα

Σε αυτού του είδους τα προγράμματα καλύπτονται τα έξοδα διαμονής, δωματίου και τροφής, αμοιβές θεράποντος ιατρού, χειρουργού και αναισθησιολόγου, διαγνωστικές πράξεις, φάρμακα και υγειονομικό υλικό, καθώς επίσης και η τριτοβάθμια νοσηλεία που είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση της υγείας μας.

Παροχές τις οποίες καλύπτει και ο δημόσιος φορέας ωστόσο πολλές φορές δεν αρκούν για την πληρωμή ενός ιδιωτικού νοσοκομείου καθώς εκεί ο φορέας αποζημιώνει βάσει Κ.Ε.Ν. ( κλειστών ενοποιημένων νοσηλειών) ,υπάρχει δηλαδή όριο στην αποζημίωση.

Ο πελάτης επιλέγοντας ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να το διαμορφώσει όπως ο ίδιος θέλει καθώς υπάρχουν αρκετές αποτελεσματικές λύσεις στην αγορά για όλα τα βαλάντια.

Υπάρχουν προγράμματα που είναι για όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία και αυτά που είναι μόνο για ένα ( τα λεγόμενα capitation), όπου ο πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες του μπορεί να επιλέξει.

Για να επιλέξει κάποιος πελάτης να ασφαλιστεί σε πρόγραμμα δευτεροβάθμιας θα πρέπει να είναι ηλικίας από 30 ημερών έως max 65 ετών  ενώ σε κάποιες λίγες εταιρείες γίνονται δεκτά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας με καθαρό ιατρικό ιστορικό.

Ο υποψήφιος πελάτης φτάνει στην αγορά του κατάλληλου προγράμματος για εκείνον ύστερα από ανάλυση των αναγκών του και από τον σωστό σχεδιασμό του προγράμματος. Σημεία που θα πρέπει ο πελάτης να προσέξει αλλά και να κατανοήσει είναι οι όροι του συμβολαίου, οι αναμονές και οι εξαιρέσεις καθώς υπάρχουν σε όλα τα συμβόλαια.

Για να προχωρήσει σε έκδοση ένα τέτοιο συμβόλαιο ο πελάτης θα πρέπει να συμπληρώσει την αίτηση με τον ιατρικό ιστορικό ή να δώσει τηλεφωνικώς το ιατρικό του ιστορικό στην εταιρεία ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού, εφόσον είναι όλα καλά προχωράει η έκδοση αλλιώς η εταιρεία έχεις το δικαίωμα να ζητήσει εξετάσεις για να δει την τωρινή κατάσταση της υγείας και να κρίνει αν θα προχωρήσει η ασφάλιση ή αν όχι.

Το κόστος του προγράμματος συνήθως εξαρτάται από το όριο κάλυψης-το ποσό συμμετοχής ( απαλλαγή) -την θέση νοσηλείας ( μονόκλινο-δίκλινο-τρίκλινο).

Απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, καθώς και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας στείλουμε την προσφορά της ασφάλειά σας άμεσα!

shutterstock_1438642511-min